0

din vogn er tom

Køb sexdukke (ægte dukke køb guide)

Køb sexdukke. Her kan du læse om ting at tænke på før et køb af sexdukke. Der er mange vigtige ting for at holde styr på, om man skal købe en sexdukke. Her adresserer vi den vigtigste ting at tænke på før et køb af sexdukke.

Så gør du at købe en passende sexdukke (købsvejledning!)


At købe en Sexdukke Er ofte en god idé, men hvordan køber du den sexdukke, der er bedst til dine behov?


Vi besvarer det spørgsmål og mere i denne artikel!


5 tip til at købe en sexdukke, der passer


⦁ Køb en dukke i det rigtige materiale.
⦁ Køb en dukke i den rigtige størrelse.
⦁ Køb en dukke med den rigtige funktionalitet.
⦁ Køb en dukke til den rigtige pris.
⦁ Køb en populær sexdukke, hvis du er usikker.


Nedenfor fortæller vi dig mere om de tip, vi lige har nævnt mere detaljeret.


1. Vælg en sexdukke i det korrekte materiale

Sexdukker kan ikke sammenlignes med andre, det vil sige enklere sexhjælpemidler som dildoer og lignende. Sexdukker skal være lavet af et så naturligt materiale, at de mest intime dele føles ægte og naturlige.
Disse typer dukker findes i blandt andet silikone og TPE, som er en termoplastisk blanding. Begge disse materialer fungerer perfekt til sexdukker, hvis de bruges korrekt.
Silikone er et ikke-porøst materiale, der kan modstå både varme og afkøling på en god måde. Siliciumchecks er også lette at holde rene, og de er så holdbare over tid. Det værste ved silikonekontrol er virkelig bare, at silikone er et dyrt materiale, som også bemærkes til den endelige pris for dukken. Siliciumcheck kan være både blødere og sværere i materialet. Jo hårdere silikone, jo mere detaljer er tilgængelig i støbning og maleri. Derfor har nogle dukker et hårdt silikonehoved og en blødere krop.
TPE -dukker er på sin side billigere, men hvis du køber en sådan dukke, skal du hjælpe den med at kræve lidt mere vedligeholdelse sammenlignet med en siliciumdukke. På samme tid er det værd at vide, at TPE -dukker med premium kvalitet er det bedste valg for alle, der ønsker en masse sexdukke for pengene. En fordel ved TPE er, at det er relativt let at tilberede dig selv, da materialet kan opvarmes.
TPE er således næsten lige så naturlig som silikone, men betydeligt billigere. Så hvis du har et bestemt budget, kan du ikke knække, og du har ikke noget imod, at rengøringen er lidt vanskeligere, vi anbefaler en TPE -dukke.

2. Vælg den rigtige størrelse på dock

Den størrelse, du skal vælge mellem dukken, skyldes stort set en faktor, nemlig hvor stor du selv er. Dukken skal ideelt set være lidt mindre og lidt lettere end dig. Hovedsagelig når håndteringen bliver glattere, og det bliver lettere at variere mellem forskellige kønspositioner derefter.
Jo mindre dukke, jo lavere er prisen generelt, så dette er selvfølgelig også en faktor, når du vælger størrelse. En anden faktor at huske på er, hvordan du opbevarer din sexdukke.
En almindelig grund til, at folk ønsker at returnere en dukke, er, at du oplever den for tung. Så vægten er vigtig (!) At huske inden køb af sexdukke. En dukke i fuld størrelse er altid et stort tungt stykke.

3. Vælg den korrekte funktionalitet på kajen

I princippet har alle sexdukker en anal, en vagina og en mund, der ser ud og føles meget ægte. Men disse ting er bare selve det grundlæggende interval, for hvis du vælger en dukke af særlig god kvalitet, får du:

⦁ Meget naturlige -loyale bryster
⦁ En mere naturligt mund, der er bedre for oralsex
⦁ hænder med samlinger, der føles og ser ekstremt realistiske ud
⦁ Ekstra blød røv, vener, rødme, vægttab, vakuumvagina
⦁ Flere detaljer såsom flere rigtige øjne, ekstra bevægende skelet osv.

Hvilke opgraderinger og funktioner dukker har forskellige mellem mærker. Nogle mærker har funktioner inkluderet som standard, mens andre har mulighederne. Prisen kan derfor variere meget mellem dukker, og så er det godt at vide, hvad der er inkluderet.

4. Vælg en dukke til den rigtige pris

En sexdukke koster normalt mellem ca. 5.000 SEK og SEK 25.000. Faktorer, der bestemmer prisen, inkluderer primært:
⦁ Hvilket materiale dukken er lavet af.
⦁ Hvor stor dukken er.
⦁ Hvor naturlig dukken er.
Hvor meget du føler, at du vil betale er individuel, så vi bør ikke prøve at påvirke dig i nogen retning. Men som sagt er en budget-Pece-dukke et godt førstevalg, hvis du har et lidt smallere budget.

5. Vælg en dukke, som mange mennesker kan lide, hvis du er usikker

Hvis du er usikker, er det bedst at køre på et sikkert kort, dvs. en sexdukke, som mange andre kan lide. Der er mange dukker i vores sortiment, der er ekstra populære blandt vores kunder. Vores dukker er opdelt i samlinger efter størrelse og mærker, øverst på hver samling kan du se, hvilke dukker der er de mest populære!


Grunde til, at folk køber sexdukker


⦁ Køb som sexpartner for sig selv
⦁ Køb som sexpartner til parspil
⦁ Køb for at få en følelse af tilstedeværelse i hjemmet
⦁ Køb til brug som model til fotograferingsopgaver
⦁ Køb til cosplay polstring osv., Populær blandt dukkefans på Instagram
⦁ Køb for at prøve et dukkeforhold! Mere almindeligt end man kunne tro, selvom det i de fleste tilfælde er mere et sjovt rolle -spil -spil end helt seriøst
⦁ Køb for at øve Shibari -slips (japansk rebkunst med BDSM -element)
⦁ Køb som et kollektivt objekt, nogle har imponerende samlinger derhjemme, der kan få enhver knæ -svagt. En harem er en harem, kunstig eller ej!
⦁ Køb som et udstillingsobjekt i hjemmet, f.eks. i kunstinstallation eller som klædt "statue". Ozzy Osbourne har 5 dukker i forskellige stilarter, der er oprettet derhjemme!

Vi taler dagligt med nye og gamle kunder, og vi kan sige, at målgruppen til køb af sexdukker er meget spredt! Den almindelige ting, som mange af vores kunder har, er en god humor og nysgerrighed omkring liv og sexdukker (selvfølgelig!). De fleste af dem, der køber sexdukker, er mænd (tro det eller ej), og middelalderen for dem, der handler mest, er omkring 40-70 år. Men vi har mange kunder i alderen 25-45 år og 70-80 år, selv under og over disse aldre dukker nogle gange op! Derefter har vi selvfølgelig normalt ikke et meget godt kig på vores kunders alder, da dette er privat, men Google har nogle diskrete statistikker, og så møder vi en masse kunder, der besøger os på stedet i Borlänge!


Hvad skal jeg være forsigtig med køb af sexdukke?


⦁ Køb sexdukker direkte fra kinesiske agenter og butikker. Det er meget let at narre, da piratkopierede sexdukker er meget almindelige. Især WM-dollmærket er ramt her. Alle producenter af sexdukker har grænser for "laveste pris" på deres dukker. Butikker har ikke lov til at sælge dukkerne til lavere pris, og du underskriver stadig med dette, det handler altid om falske dukker og svindel

⦁ En anden risiko for at købe fra Kina eller internationale butikker er, at du ikke kan returnere dukken eller få support efter at have modtaget din dukke. Mange af de største internationale butikker ser ud til, at de er placeret i EU eller USA, men er kinesiske butikker med det samme. Vi prøver altid at holde vores priser i samme klasse som andre større spillere.

⦁ Der er ganske mange andre butikker i Sverige, der sælger sexdukker. Vi har et relativt godt kig på andre spillere, og vores fokus er altid omhyggeligt udvalgte dukker af højeste kvalitet til en god pris. Vi vil aldrig "tale lort" om andre, men vi tror, ​​at vores dukker er på et helt andet niveau end vores konkurrenter. Som du let bemærker, hvis du skulle sammenligne vores dukker eller undersøge lidt blandt mærker, rækkevidde og priser, der tilbydes

⦁ Før køb af dukke er det altid omhyggelig med at have dukkeens størrelse og vægt i tankerne, dette kan altid nævnes igen

⦁ Pris, make, materialer, selvfølgelig, er også altid vigtige faktorer for et køb. Der er grunde til, at priserne adskiller sig så meget mellem forskellige dukker. Ligesom prisen adskiller sig mellem tøjmærker, bilmærker osv. Dette er en investering for livet delvis, og du får det, du betaler for.

⦁ Ellers kan vi ikke tænke på noget mere specielt, du har brug for at tænke på før et køb. Nogle kunder er bekymrede for folks fordomme omkring dukker og sexlegetøj. Vi på Doll Country Love Dolls og prøver konstant at normalisere dock-brug, og vi har nul-tolerance for bagudgående fordomme vigtige vigtige ting, der stempler mennesker eller peger fingre. Vi er glade for at gøre debatter om dukker og elsker at knuse kedelige fordomme! Vi har set og hørt mest!


Vi håber, at denne artikel gav dig noget mere kød på dine ben før et muligt køb af sexdukke! Hvis du har flere tanker, har vi andre artikler i webbutikken med en masse information, og det er selvfølgelig altid muligt at skrive til os og spørge alt mellem himmel og jord (bevægelige dukker) på info@docklandet.se