0

din vogn er tom

robot Sex dukke fra Irontech doll. Opgrader din TPE -dukke til en robot-Sex dukke med disse nye funktioner!

robot Sexdukke

Irontech doll fortsætter visa At de er i spidsen med hensyn til innovation i den fantastiske verden af ​​sexdukker. Deres slogan "Beauty Inspired Creation" er ikke kun et slogan, men de tror, ​​det er en proces, hvor de fortsætter med at stræbe efter konstant at lære mere og undersøge nye teknikker hver dag.

De har nu lanceret et nummer robot-Funktioner, hvor du får, og kan vælge mellem en række forskellige varme og spændende funktioner til TPE -dukker!

Normalt tænker du måske på videnskab, teknologi og service, når du hører ordet robot. De bygger vores biler, renser vores huse og hjælper os på alle måder i vores hverdag. Men er der en robot Hvem kan holde os selskab og tilfredsstille vores seksuelle behov? Svaret er ja!

En robot-Sex Doll er i det væsentlige en ægte -livs sexdukke med et antal funktioner designet til at genskabe følelsen af ​​varme og ægthed.

De mange tekniske ændringer i de senere år har vist, hvor hurtige industrier og frem for alt, verden kan udvikle sig. I 2022 var de seks dukker i centrum midt i en ny fascinerende æra. Fysisk og følelsesmæssig nærhed er et must for mennesket at føle sig godt og føle sig afslappet. Irontech doll mener, at det er grunden til, at de fortsætter med at udvikle deres tjenester og produkter, mange gange i henhold til deres kunders ønsker. Du vil fortsætte med at skubbe grænserne for at kunne tilbyde kunderne nye og lettere måder at interagere med deres dukker på! 

Vi på Docklandet er utroligt stolte over at endelig kunne visa Op denne nyhed i vores rækkevidde fra vores partner Irontech doll!

Automatiske kropsbevægelser

robot-Ex -dukken har tre forskellige bevægelsesmønstre fremad og baglæns, der giver dig mulighed for at være involveret i den ultimative sexoplevelse. Dukken har et stikkontakt under foden, hvor strømkabel fra vægstik er tilsluttet.

robot Sexdukke, der kan rideElektronisk hofte og talje

Når du tænder for strømmen kommer robot-Sex dukke for at vrikke dine hofter og talje ligesom en rigtig person. Med den trådløse fjernbetjening kan du nemt justere hastigheden fuldstændigt i henhold til dine personlige præferencer. Udforsk dine kropslige hemmeligheder og ønsker sammen med din robot Sex dukke, hun vil ikke skuffe dig.robot Seks dukkeinstruktioner:

 1. Hvornår robot-Ex -dukkeen er tændt Du kan selv justere hastigheden efter din smag og smag. Derefter bevæger dukken sig af sig selv.
 2. FunktionerneAutomatisk kropsbevægelse ogElektronisk hofte og talje har tre forskellige hastigheder:
 • A-lav hastighed,
 • B-gennemsnit hastighed og
 • C-høj hastighed,
 • Såvel som d for stop.


*Forholdsregler, vær opmærksom på følgende*

 1. Hvornår robot-Sex dukke med automatiske kropsbevægelser berører taljen, når den automatiske kropsbevægelse robot Sexdukke bevæger sig med taljen, hænderne presses på hofteleddet for at hæve benene for at forhindre, at motoren drejer benene og er uovervindelige for at løfte benene.
 2. robot-Sexdocks stikkontakt skal beskyttes mod vand. Vi anbefaler, at når man opretholder pleje og rengøring, skal stikkontakten med vandtæt materiale dækkes for ikke at risikere skade.
 3. Vær opmærksom på normal brug. Lad ikke robot-Sex dukke sidder på dig, når du ligger ned; Dette er for at undgå skader på dig selv, da dukken er meget tung.
 4. Efter brug af robot-Ex-dukken Det er vigtigt at indstille den igen i D-mode med fjernbetjeningen (stop). Frakobl også strømforsyningen for at undgå at ske.
 5. Før du bruger robot-Det sexdukke Det er vigtigt, at du stabiliserer dukken; Dette er, når dukken er meget tung og ellers risikerer at vælte.

Automatisk Pick & Suck-Vagina

Kan din sexdukke give dig utrolig intens seksuel glæde? Åh ja! Den automatiske klemme og sugevagina vil helt sikkert gøre dig forbløffet. Funktionerne i varme, vibrationer og stønn er inkluderet.

 

Oplysninger til automatisk KNIP & SUG-VAGINA:

 1. For at tage på og slukke for funktionerne skal du holde knappen presset 3 sekunder
 2. Du kan tilslutte hovedtelefoner med 3,5 mm forretninger, hvis du vil være mere diskret og ikke bruge den byggede -i -højttaler.
 3. Skulle kassen med højttaleren udskrives, skal du ikke bekymre dig: den kan let oplades for en mikro-USB-ledning! Andre funktioner fungerer som normalt.
 4. Alle funktioner kontrolleres med knappen på højttalerboksen og starter på samme tid, når du trykker på den. Alle funktioner er også slukket på samme tid.
 5. KNIP og SUG-Vaginan har tre forskellige effektniveauer: Når det er tændt, er det laveste niveau aktivt. For at aktivere andet og tredje niveau trykker du to og tre gange på knappen. For at vende tilbage til det første niveau skal du trykke på knappen fire gange i rækkefølge.

*Forholdsregler, vær opmærksom på følgende*

 1. Højttalerboksen skal beskyttes mod vand, være opmærksom og omhyggelig, når man rengøres robot-Sexdockan.
 2. Brug ikke højttalerfilialen på samme tid som du opkræver den: dette kan føre til tekniske problemer.
 3. Indsæt ikke hårde genstande i vagina, når klem- og sugefunktionen kører, såsom træpinde, metalstænger og lignende. Dette for at undgå skade på robot-Sexdockan.

*På grund af begrænsninger i dukkens krop anbefaler vi ikke, at visse funktioner bruges sammen*