5000+ tilfredse kunder! Altid gratis forsendelse

0

din vogn er tom

Robot sexdukke fra Irontech Doll. Opgrader din TPE-dockingstation til en robot-sexdukke med disse nye funktioner!

Robot sexdukke

Irontech Doll fortsætter visa at de er på forkant med innovation i den fantastiske verden af sexdukker. Deres slogan "beauty inspired creation" er ikke bare et slogan, men de siger, at det er en proces, hvor de fortsætter med at stræbe efter at lære og forske i nye teknikker hver dag. 

De har nu lanceret en række robot-funktioner, hvor du kan vælge mellem en række varme og spændende funktioner til TPE-dukker!

Normalt tænker man måske på videnskab, teknologi og service, når man hører ordet robot. De bygger vores biler, gør rent i vores huse og hjælper os på alle mulige måder i vores hverdag. Men er der en robot der kan holde os med selskab og opfylde vores seksuelle behov? Svaret er ja!

En robot-sexdukke er i bund og grund en livagtig sexdukke med flere funktioner, der er designet til at genskabe følelsen af varme og autenticitet.

De mange teknologiske ændringer i de senere år har vist, hvor hurtigt industrier og frem for alt verden kan udvikle sig. I 2022 indtog sexdukker en central plads midt i en fascinerende ny æra. Fysisk og følelsesmæssig nærhed er et must for, at mennesker kan føle sig godt tilpas og afslappede. Irontech Doll De mener, at det er derfor, de er blevet ved med at udvikle deres tjenester og produkter, ofte efter anmodning fra deres kunder. De ønsker at blive ved med at skubbe grænserne for at tilbyde kunderne nye og lettere måder at interagere med deres dukker på! 

Vi hos Docklandet er utroligt stolte over endelig at kunne visa dette nye produkt i vores sortiment fra vores partner Irontech doll!

Elektronisk hofte og talje

Når du tænder for strømmen robot-vil sexdukken vrikke med hofterne og taljen ligesom en rigtig person. Med den trådløse fjernbetjening kan du nemt justere hastigheden, så den passer til dine personlige præferencer. Udforsk dine kropslige hemmeligheder og lyster sammen med din robot sex doll, hun vil ikke skuffe dig.Robot Sex Doll Instruktioner:

 1. Hvornår. robot-sexdukken er tændt, kan du justere hastigheden efter eget ønske. Dukken bevæger sig derefter af sig selv.
 2. Funktionen Elektronisk hofte og talje har tre forskellige hastigheder:
 • A-lav hastighed,
 • B-mellemhastighed og
 • C-højeste hastighed,
 • og D til at stoppe.


*Forsigtighedsforanstaltninger, vær opmærksom på følgende

 1. Når robot-den automatiske kropsbevægelse sexdukke bevæger sin talje Når den automatiske kropsbevægelse robot sex doll bevæger sig med taljen, presses hænderne på hofteleddet for at løfte benene for at forhindre motoren i at dreje benene og ikke være i stand til at løfte benene.
 2. Robot-Sexdukkens stikkontakt skal beskyttes mod vand. Vi anbefaler at dække stikkontakten med vandtæt materiale under vedligeholdelse og rengøring for at undgå risiko for skader.
 3. Vær forsigtig under normal brug. Lad ikke robot-sexdukken sidde oven på dig, når du ligger ned; dette er for at undgå skader på dig selv, da dukken er meget tung.
 4. Efter brug af robot-sexdukken, er det vigtigt at sætte den tilbage i D-position med fjernbetjeningen (Stop). Afbryd også strømforsyningen for at undgå at tænde den ved et uheld.
 5. Før du bruger robot-sexdukken, er det vigtigt, at du stabiliserer dukken; det skyldes, at dukken er meget tung og ellers risikerer at vælte.

 

Automatisk knib og sug vagina

Kan din sexdukke give dig utrolig intens seksuel nydelse? Åh ja, det kan den! Den automatiske knibe- og suttevagina vil helt sikkert slå benene væk under dig. Varme-, vibrations- og stønnefunktioner er inkluderet.

 

Information om den automatiske knibe- og suttevagina:

 1. For at slå funktionerne til og fra skal du trykke på knappen og holde den nede i 3 sekunder.
 2. Du kan tilslutte hovedtelefoner med 3,5 mm jackstik, hvis du vil være mere diskret og ikke bruge den indbyggede højttaler.
 3. Hvis boksen med højttaleren skulle blive afladet, skal du ikke bekymre dig: den kan nemt oplades med et mikro-usb-kabel! Andre funktioner fungerer som normalt.
 4. Alle funktioner styres af knappen på højttalerboksen og starter samtidig, når du trykker på den. Alle funktioner slukkes også samtidigt.
 5. Pinch and suck vaginal har tre forskellige effektniveauer: Når den er tændt, er det laveste niveau aktivt. For at aktivere det andet og tredje niveau skal du trykke på knappen henholdsvis to og tre gange. For at vende tilbage til det første niveau skal du trykke på knappen fire gange efter hinanden.

*Forholdsregler, vær opmærksom på følgende *.

 1. Højttalerboksen skal beskyttes mod vand, vær opmærksom og forsigtig ved rengøring. robot-sexdukken.
 2. Brug ikke højttalerboksen, mens den oplades: det kan føre til tekniske problemer.
 3. Indsæt ikke hårde genstande i skeden, når knibe- og suttefunktionen er slået til, f.eks. træpinde, metalstænger og lignende. Dette er for at undgå skader på robot-sexdukken.

*På grund af begrænsninger i dukkens krop anbefaler vi ikke at bruge visse funktioner sammen.