5000+ tilfredse kunder! Altid gratis forsendelse

0

din vogn er tom- Fokus på kvalitet og kundetilfredshed -

Vores vision er at tilbyde dig som kunde kvalitetsprodukter til de bedst mulige priser. Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af sexdukker af høj kvalitet i mange forskellige størrelser og stilarter. Noget for enhver smag. Vi håber og tror på, at du kan finde, hvad du leder efter hos os. Vi er eksperter i sexdukker!

docklandet.dk -

Mærket Docklandet™ blev oprettet og grundlagt i 2019, men vi har været aktive i branchen siden 2017. Docklandet drevet af Dalarna Exclusive AB og placeret i Borlänge i centrum af Dalarna. Vi sælger primært dukker gennem onlinebutikken, men det er også muligt at købe en sexdukke på stedet i Borlänge. Vi er lagerførende i Borlänge og udlejer også lager uden for Sverige. Vores mål er at tilbyde dig som kunde et bredt, men omhyggeligt udvalgt udvalg af sexdukker af høj kvalitet til de bedste priser!

Hvordan arbejder vi? -

Vi er normalt bemandet alle ugens dage. Hverdage mellem 10:00 - 18:00 og weekender 13:00 - 18:00. Vores supportteam kan svare på alle spørgsmål og bekymringer, du måtte have som kunde. Vi står også til rådighed for support efter købet, hvis der er brug for hjælp eller råd om noget.

Vi behandler altid ordrer samme dag, som de afgives, og pakken sendes normalt samme dag eller næste dag, afhængigt af
hvornår ordren er afgivet, og hvilken lager vi sender fra. Levering sker normalt inden for 2-4 arbejdsdage, og vi bestræber os altid på at nå dette.
Vi sender sporingsnumre ud kort efter, at pakken er sendt, så du kan følge forsendelsen. 

Vores sexdukker bliver altid kontrolleret inden levering enten af os eller af vores samarbejdspartnere.
Hvis det ønskes, kan billeder af den specifikke dukke sendes til dig som kunde, inden levering finder sted. 

Vi er konstant på udkig efter nye produkter for at udvide sortimentet og revidere de produkter, vi allerede har. Det er selvfølgelig vigtigt for os at finde de bedste indkøbspriser, men det er også vigtigt med overkommelige forsendelsespriser, som nogle gange kan være vanskelige med store tunge pakker som disse. Da vi altid tilbyder gratis fragt til vores kunder, er fragten allerede inkluderet i vores produktpriser, og det er ikke noget, kunderne behøver at tænke på eller bekymre sig om. Men for at kunne give dig som kunde den bedst mulige pris er dette et vigtigt aspekt for os. Vi ønsker at kunne holde priserne lave og samtidig have mulighed for at tilbyde dig en hurtig og sikker levering. 

Vi samarbejder med flere producenter af sexdukker og er velbevandrede i branchen - vi er hele tiden opdateret på, hvad der sker på markedet. Vi har også gode muligheder for at udføre specialbestillinger efter ønske. Vores dukker kan opgraderes efter ønske og tilpasses fuldt ud fra fabrikken. Vi kan også tage stort set alle dukker ind, som du kan finde i andre onlinebutikker, og vi kan også skabe nye dukker efter ønske. 

Sexdukker fra Docklandet -

Vores sexdukker er inddelt i tre hovedkategorier, korte, mellemlang og lang sexdukker. Vi har valgt at inddele dukkerne i disse kategorier for at gøre det lettere for dig som kunde at finde blandt alle vores dukker. Som regel kan prisen variere mellem størrelserne, dog bliver nogle af de fineste dukker produceret i mindre oplag, hvilket så giver dem en lidt højere pris. Vi ønsker at kunne tilbyde størrelser og stilarter af sexdukker, der passer til alle, uanset hvilken interesse eller fysisk formåen man har. Som tidligere nævnt er alle vores dukker af høj kvalitet, men der findes nogle variationer. Vi arbejder med flere store producenter af sexdukker som f.eks. WM-DollPiper Doll, og andre. Vi udvider hele tiden med flere udvalgte internationalt kendte mærker af dukker, der passer til vores sortiment. Disse dukker har en højere pris og er af ekstremt høj kvalitet.

Mere information om sexdukker -

informationsteksten på sexdukker kan du læse mere om os og vores sexdukker. 

Du er velkommen til at læse gennem vores F.A.Q. med ofte stillede spørgsmål og svar.

Vi har en sektion med videoklip som viser nogle af vores sexdukker. Du kan tydeligt se, hvordan dukken ser ud, og vi viser også, hvordan dukkens hud og forskellige kropsdele reagerer på berøring. 

I vores sektion med fabriksbilleder kan du se billeder af sexdukker taget uden for studiet, uden studielys og uden styling eller redigering. Vi kan sende dig flere billeder af dukker inden køb. Ved specialbestillinger fra fabrikken fotograferes dukken inden levering, så kunden kan godkende produktionen. 

Under vores side om plejerådgivning finder du tips til, hvordan du bedst passer på din dukke. Vi kan også anbefale, at du søger på for eksempel YouTube eller fora, hvor der er mange gode tips og tricks til, hvordan du passer på din dukke. sexdukke. Du kan selvfølgelig også spørge os til råds!

Vi har altid gratis forsendelse, men læs venligst vores leveringsbetingelser hvis noget er uklart. Læs igennem annullering og returnering for at finde ud af, hvad der sker, hvis du vil annullere dit køb.


- Kontakt os på -

info@docklandet.se

0735361983

Dalarna Exclusive AB
Org.nr 559265-0468
Krokgatan 22
784 52 Borlänge

Afhent din sexdukke på Docklandets lager i Borlänge. Billedet viser flere indpakkede sexdukker og Docklandets logo i midten.

Köp en sexdocka från vår butik i Borlänge. Docklandets showroom med över 50 sexdockor uppställda. Kom och besök oss för att hitta din sexdocka! Erbjuder snabb leverans på en ny sexdocka hem till dörren.