5000+ tilfredse kunder! Altid gratis forsendelse

0

din vogn er tom

TPE eller silikone sexdukke?

Billedet viser Carnelian, en 170 cm lang sexdukke i silikone med C-cup i bryststørrelse fra sex-docket-producenten Zelex

Billede: Carnelian 170 cm i silikone fra ZELEX

Hvilket materiale skal du vælge til din sexdukke?

For de fleste sex -dockeys er den vanskeligste beslutning, hvilket materiale dit Sexdukke Bør fremstilles af - TPE eller silikone? Forskellige dukkeproducenter fremstiller deres dukker af forskellige materialer, og nogle gange begge dele! ZELEX lave dukker i silikone og Irontech har sexdukker i begge TPE og silikone. Starpery Opretter sexdukker, der har en TPE -krop, men har silikonehoved.

Med denne tekst vil vi objektivt præsentere fordele og ulemper ved de to materialer, så valget vil være lidt lettere for dig!

Hvad er TPE?

TPE er forkortelsen forTermoplastisk elast, også kaldet termoplastisk gummi. Det er en klasse af sambolymerer eller en fysisk blanding af polymerer (normalt en plastik og en gummi), der består af materialer med både termoplastiske og elastomisere egenskaber. TPE bruges ofte i køretøjssektoren og i nogle husholdningsapparater har du derhjemme. Det er fleksibelt, let at forme og har en blød struktur, der gør TPE til en af ​​de bedste muligheder for at gøre realistiske sexdukker til en overkommelig pris.

Fordele

1. Mere overkommelig
Normalt er omkostningerne ved TPE -sexdukker relativt billigere end silikone.

2. mere realistisk for følelsen
TPE oplever lidt mere realistisk og sand for virkeligheden, når du rører ved den, meget lig menneskelig hud.

3. muligt med bygget -i varme
Takket være den nyeste teknologi kan du udstyre nogle moderne sexdukker lavet i TPE med varmesensorer, der kan efterligne hudtemperaturen på faktiske menneskelige kroppe og varme dukken.

4. Fleksibilitet
Med fuld tid rustfrit stål og fleksible led kan dukkerne opnå enhver sexposition for dig, ligesom rigtige mennesker.

5. Et sikkert materiale
TPE -materiale er sikkert for alle, da det ikke indeholder nogen farlige kemikalier, der kan resultere i allergiske reaktioner. Du kan helt sikkert kysse og kramme din dukke!

6. lugtfri
Sexdukker lavet af TPE er helt lugtfri.

Ulemper:

1. Mere følsom over for pletter
TPE bliver let farvet på grund af dens absorberende karakter. Vi anbefaler ikke-farvede eller let tøj til din TPE-sexdukke i stedet for mørke materialer.

2. Hyppig vedligeholdelse
For dit eget helbred og for dukkeens bæredygtighed skal du opretholde TPE -sexdukker, især i områder som mund, anus og vagina efter brug. Ellers vil hun være farvet eller endda udvikle skimmel, og til sidst vil hun miste sin form, styrke og stilfuldt udseende.

3. Mere følsom over for varme
TPE kan holde varmen ganske effektivt, hvis du opvarmer dukken, men kan begynde at miste din struktur eller smelte, hvis den kommer over 40 ° C. Sørg for at holde din sexdukke væk fra varmekilden.

                           TPE                                                    Silikone

TPE vs. silikone - Her ser du sammenligninger af hænder, fødder og bryster, TPE til venstre og silikone til højre

Hvad er silikone?

Silikone, også kaldet polysiloxan, er en blanding af siliciumpolymer med kulstof, brint og ilt. På grund af dens kemiske inerti, modstand mod vand og oxidation og stabilitet ved både høje og lave temperaturer, er silikone blevet anvendt i en lang række kommercielle formål, fra smøring af fedt til isolering af elektriske tråde og biomedicinske implantater. Derfor har sexlegetøjet og sexdukkeindustrien brugt silikone i mange år.

Fordele

1. Hyperrealistisk udseende
Silikone sexdukker har et mere rigtigt udseende på grund af fasthed af silikonematerialet og evnen til at forme det og skabe detaljer.

2. Let at rengøre
På grund af sin ikke-porøse karakter er silikone-sexdukker lettere at rengøre og desinficere end TPE-sexdukker. De kan steriliseres uden at skulle være bange for, at væsken siver ind i huden og forårsager skade.

3. Mindre følsom over for varme
Sammenlignet med TPE -sexdukker kan siliciumjakker bedre modstå varme, pletter og vand i hverdagen. Du kan endda nyde et varmt bad med hende, og du kan sterilisere hende med kogende vand.

4. Lav vedligeholdelse
Sexdukker i silikone kan holde deres form bedre og har brug for mindre vedligeholdelse, fordi huden er mindre følsom over for pletter og hudens kompakte natur. Du skal dog altid rense anus og kappe efter brug.

Ulemper

1. Dyrere
Generelt er omkostningerne ved silikone højere end prisen på TPE, hvorfor dukkerne også er dyrere.

2. Mindre fleksibel
Sammenlignet med TPE har silikone silikone lav fleksibilitet. Det kan være vanskeligt for dig at bevæge visse dele af deres arme og ben, da de er stivere.

3. Lav elasticitet
Silikone sexdukker er stivere og hårdere end TPE -dukker. Butts og bryster hopper ikke, når du svinger din dukke, som de kan gøre på en TPE -dukke.

 TPE silikone

TPE vs. silikone - Her ser du sammenligninger af vaginas, TPE til venstre og silikone til højre
Sex dukke i silikone eller TPE - hvilket er bedst for dig?
Stil spørgsmålet til dig selv - hvor meget er du villig til at bruge på en sexdukke? Hvis dit budget er lavt, kan det være bedre at vælge en sexdukke i TPE eller en torso-sex-dukke. Hvis dit budget er højere, måske opad 20.000 SEK, kan du overveje at købe en fuld størrelse af silikone sexdukke. Find ud af, hvad dine egne personlige præferencer er. Hvis du foretrækker et mere reelt livs ansigt eller måske ønsker at tage et varmt bad med din sexdukke, er silikonedollen det bedste valg. Men hvis du kan lide bløde bryster og vil prøve en række seksuelle positioner, skal du købe en sexdukke fra TPE.

For at opsummere har hvert materiale sine beundrere, og det er ikke muligt objektivt at afgøre, om det ene eller det andet er bedre. Du skal blot tage et valg i henhold til dit budget og dine præferencer!