5000+ tilfredse kunder! Altid gratis forsendelse

0

din vogn er tom

Få din sexdukke ind Borlänge

Det er muligt at besøge os i Borlänge At hente din sexdukke selv. Vi har to store værelser med over 60 dukker, der er oprettet såvel som et lag med over 150 dukker derhjemme i Borlänge.

Vi er normalt tilgængelige hverdage 10-18, men kan ofte også modtage besøg weekend og aftener om ønsket.

Du kan foretage et køb på forhånd og hente dukken direkte fra os eller besøge os og købe en dukke på stedet. Vi har mange dukker derhjemme, lige fra de billigste til det dyreste full-size silikone. Vi har også mange tilbehør derhjemme fra WM-Doll, Piper Doll, mm. Vi har også forskellige tøj til dukker, masser af parykker og forskellige typer øjne.

Kontakt os for den aktuelle aktiestatus på dukker. Vi har mange dukker fra WM-Doll, Irokebijin, Piper Doll, Zex, Starpery, Irontech Doll, Aibei, MFL derhjemme på lager til køb på stedet.

For dem, der ønsker at sammenligne kvalitet mellem forskellige prisområder, størrelser og mærker af sexdukker, anbefaler vi virkelig et besøg, hvis du ikke bor for langt væk.

Vi kan tilbyde særlige tilbud, rabatter på bestemte dukker, pakkepris og ekstra dukke tilbehør til dig, der besøger os. Det sker også, at vi har demo-ex eller returnerer til ekstra reducerede priser.

Vi opholder os på Krokgatan 22 in Borlänge. Du kan kontakte os via formularen her eller ringe til os på 0735361983.

Varm velkomst!

Send os en besked