0

din vogn er tom

Sexdukker og real doll Lavet af TPE og silikone. Køb en sexdukke på Docklandet I dag skal du altid gratis forsendelse til Sverige og hele den nordiske region. Vi har over 400 sexdukker, miniaturebilleder, full-size real doll, mandlige sexdukker, krumme sexdukker, WM-Doll, Zelex.


Sexdukker fra Docklandet 

 • Vores sexdukker er af højeste kvalitet, selv de dukker, vi har i de lavere prisområder.
 • Nogle dukker i vores sortiment sælges til næsten dobbeltprisen af ​​andre svenske butikker. Det er den samme dukke, eller i værste fald, en værre variant af vores. Vi har Sveriges bedste og laveste priser uden at gå på kompromis med dukkens kvalitet.
 • Dukkerne ser altid de samme ud i virkeligheden som på billederne.
 • Tilbehør kommer altid med vores sexdukker. Tøj varierer, normalt et sexet linned, da dukkerne på billederne er stylet og undertiden modtages andet tøj til formålet.
 • Vi har udtrykkeligt levering på de fleste af vores sexdukker. Normal leveringstid er 2-4 arbejdsdage.
 • Mange af vores dyrere sexdukker er fremstillet i forbindelse med orden. Du som kunde kan tilpasse din dukke helt til dine ønsker og behov. Vi kan tilbyde vores svenske og nordiske kunder gunstige priser på sexdukker fra WM-Doll, Yl-doll, Piper Doll, Doll Forever, Irokebijin, Enhed real doll, Starpery, Irontech dukker osv.
 • Vores dukker leveres i en papkasse, og hvad pakken indeholder er ikke synlig udefra. Diskret, sikker og stabil pakket. Bemærk dog, at pakkerne er relativt store og tunge.

Generelt om vores sexdukker

 • Vaginal dybde er ca. 18 cm
 • Mund-dybde er omkring 13 cm
 • Anal dybde er ca. 17 cm
 • Indersiden af ​​åbningerne er designet på samme måde som for eksempel et "kødlight". Dette sammen med smøremiddel giver en meget sand -life -følelse. Når man for eksempel opvarmes med vand eller en varmestang, bliver følelsen endnu bedre. Værd at bemærke er, at dukken er "opvarmet" relativt hurtigt, selv i almindelig brug uden AIDS.
 • Sexdukker er generelt lidt mindre end hvad rigtige piger er. Dette er overhovedet ikke noget, der påvirker følelsen af ​​virkelighed. Selvom dukkerne er lidt mindre, er de stadig relativt store og tunge.
 • Dukkerne er lavet af materialerneTPE og Silikone og er af højeste kvalitet. Begge materialer er meget sandt for virkeligheden, både i udseende og følelser. De er også meget holdbare og holdbare.

Er sexdukkerne virkelig så flot ud som de ser ud?

Du har måske forundret dig over, hvor vidunderligt stilfulde sexdukker kan være. Det er altid den samme kønsdukke på billedet som i virkeligheden, det vil sige den, du vil blive leveret under et køb. Værd at bemærke er, at billederne på dukkerne tages af dygtige fotografer, der fremhæver dukkeens bedste sider. At der er bedre billeder med den rigtige fotograf, styling og redigering gælder både for sexdukker og mennesker. På de fleste billeder, vi har, er de fleste dukker relativt stylet med tøj og makeup, men du kan selvfølgelig stil og klæde din sexdukke efter din egen smag!

Vi har sat et afsnit med Fabriksbilleder På sexdukker uden styling eller redigering. Tjek også vores nye afsnit med Videoklip. Vi tror og håber, at disse billeder og videoer giver dig en god idé om, hvordan din oplevelse af dukken vil være, og med dette give ekstra sikkerhed for et køb.


Hvordan kan vi holde så lave priser?

Vi opdateres konstant om branchen og sørger altid for det
Vores priser er i henhold til markedet og i de fleste tilfælde også under gennemsnitlige priser for at være så konkurrencedygtige som muligt. I mange tilfælde kan en dukke til SEK 25.000 med os koste 35.000 hos sine konkurrenter.
Vi har også et unikt samarbejde med vores partnere og direkte kontakt med fabrikkerne, hvor dukkerne produceres, hvilket betyder, at der ikke er behov for nogen formidlere, vi gør alt!

De fleste køb fra os foretages online - ingen aktiebalance eller mellemhåndtering, din dukke sendes direkte til dig som kunde fra fabrikken eller fabrikken lager uden at skulle stoppe overalt.


Om vores korte sexdukker 

 • Nogle af vores dukker er ret korte. Dette får ikke dukkerne til at ligne korte voksende mennesker eller mindreårige. Vores korte sexdukker er miniaturebilleder af voksne. Ingen sexdukke, vi sælger, skildrer mennesker under 18 år. For at gøre dette ekstra klart har alle vores dukker i kategorien "korte dukker" ekstra store bryster og markerede hofter.
 • Vi er opmærksomme på, at der er dukker, der skal efterligne unødvendige personer. Vi vil aldrig sælge sådanne dukker, og vi vil venligt, men afvise bestemt anmodninger om sådanne dukker.
 • En mindre størrelse giver dukkerne mulighed for at opretholde en lavere pris, da de materielle omkostninger ved kroppen bliver markant lavere. TPE og medicinsk stål er dyre materialer af høj kvalitet.
 • Mindre dukker er lettere at opbevare og frem for alt lettere at håndtere. Selv de mindste størrelser er tunge stykker. Med Tex. Tilbageproblemer eller begrænset muskelkapacitet kan være en større størrelse umulig at håndtere.
 • Alle vores sexdukker er certificeret med CE og FDA.

 

Sexlegetøj til mænd!

Piger har altid haft adgang til glattere løsninger til deres egen glæde end mænd har. Nu er det tid til at hævne sig! Takket være succes med teknologi med udviklingen af ​​vagina -attrappere og materialer, der er tro mod den menneskelige hud, er der nu et så godt alternativ til sex med en pige. Nogle tænker endda sex med en sexdukke, endda kaldet "real doll", kunne være bedre end det rigtige produkt. Hvorfor undrer du dig måske?

 • Du beslutter, hvornår og hvor længe du vil have sex. Ingen forpligtelser eller følelser involveret.
 • Dukkerne ser ekstremt gode ud. Det kan være vanskeligt at møde piger af dette kaliber i virkeligheden. Så -kaldte rigtige dukker har i over et årti udviklet til næsten perfektion. Mange af vores dukker har kroppe og ser inspireret af rigtige modeller.
 • Dukkerne har vidunderligt fine kroppe. Det er næsten umuligt at finde en kort pige med smal talje og kæmpe bryster, hvis vi taler om rigtige piger.


Andre grunde til at købe en sexdukke:

 • Sexdukker er vokset til en stor industri i de senere år. Mange mennesker kan godt lide at samle dukker og har som en hobby til stil, klæde sig og fodre deres dukker. Der er et helt samfund med entusiaster, der brænder for deres interesse for rigtige dukker.
 • Mange mennesker køber en dukke, fordi de føler sig ensomme. En dukke af god kvalitet kan give lys i livet, når håbet om den perfekte partner begynder at falde. Sexdukker, vi synes er gode for den generelle mandlige sundhed i samfundet.
 • Vores dukker kan bruges som mannequiner, hvilket er mere almindeligt, end du måske tror. Dukkerne er både pænere og billigere end hvad almindelige mannequiner normalt er.
 • Dukker bliver mere og mere populære blandt par: Mange fantaserer om spil med mere end to, men bekymring og jalousi sætter let pinde i hjulene. En sexdukke kan løse disse problemer.
 • Mænd under forhold, der er på randen af ​​utroskab, kan have deres ønsker tilfredse med en sexdukke. Som vi alle ved, kan det være vanskeligt at holde sexlivet i gang efter et par år sammen, og jo længere er forholdet, desto sværere bliver det. Erfaringer med sexdukker kan være det, der redder et forhold, da du kan have en afsætningsmulighed til dine fantasier om venstreorienterede reb.
 • Mange par har oplevet, at en sexdukke har skabt et bedre forhold, når en part påvirkes af længere sygdom eller handicap. Selv under graviditet har par været i stand til at nyde individuelt eller sammen med en dukke til at støtte hinanden i forholdet og sexlivet.
 • I udlandet har tankerne om sexdukker udviklet sig længere end i vores nordiske lande. Der tænker du mere på, hvordan dukker på mange måder kan bidrage til en bedre hverdag for handicappede og handicappede, der ellers ofte er påvirket af ensomhed eller vanskeligheder med at opleve almindelige forhold.
 • Selv kvinder, der fantaserer om at være sammen med en af ​​samme køn, kan få glæde sammen med en smuk dukke.


Er det pinligt at købe en sexdukke? Skal jeg skamme mig?

ABSOLUT IKKE!

Undersøgelser viser, at ni ud af ti kvinder ejer eller har ejet et sexlegetøj. Men på herresiden er det det modsatte: især hvis vi taler om hetero -mænd, har det tidligere været meget usædvanligt og et lille tabu med sexlegetøj. Med vores fantastiske sexdukker kan mænd endelig have deres behov tilfredse på en smukkere måde. Ligesom kvinder kunne få i mange mange år! Vi er alle seksuelle væsener og endda seksualitet og behov er intet at skamme sig over.

 

Hvorfor skal jeg vælge Docklandet?

 • Vi stræber efter at have Sveriges bedste priser på dukker, men vi vil også tilbyde dig mange års ekspertise i branchen og en svensk støtte, hvor du skal være i stand til at føle, at du får svar på dine spørgsmål og tanker om de handler om størrelser, Materialer, levering eller pleje!
 • Du har store muligheder med os til at tilpasse din ordre til dine behov og ønsker om at få en dukke, der er helt i din smag.
 • Vi er med dig hele vejen fra køb til levering, og selvfølgelig i tilfælde af spørgsmål, når du derefter har modtaget din dukke og undrer dig over noget. Uanset hvornår du har brug for os, er vi her for dig!


Læs også voresF.A.Q Med almindelige spørgsmål og svar!

Realistiske sexdukker af den bedste kvalitet til uovervindelige priser! 2-4 dage diskret levering direkte til døren og altid gratis forsendelse! Kan lide tusinder af tilfredse svensker og købe din sexdukke på Docklandet! Svensk støtte og 100% diskret. Du kan også hente din dukke direkte med os i Borlänge. Velkommen!

Håber, at denne lange informationstekst var givende for dig! Hvis du har flere spørgsmål
eller tanker, tøv ikke med at kontakte dig til info@docklandet.se


Med venlig hilsen
Os på Docklandet