5000+ tilfredse kunder! Altid gratis forsendelse

0

din vogn er tom

Sex dukke, ægte dukke, hvad med?

Sex dukke, ægte dukke, kærlighed dukke, voksen dukke, barbara, manikin Der er mange forskellige udtryk til store dukker. Dolllandet fungerer, hvilket ord der er "mest rigtigt", og hvilke ord der er passé. Køb din rigtige dukke / sexdukke på Dockland i dag gratis forsendelse til hele det nordiske område!

Hvorfor kaldes disse dukker "sexdukker" i Sverige?

Sexdukke, ægte dukke, kærlighedsdukke, voksen dukke osv., Der er mange navne på disse dukker. I Sverige er ordet "sexdukke" det mest almindelige ord, når vi taler om store realistiske dukker lavet af TPE eller silikone. Selv i vores butik er ordet Sexdukke Hvad vi bruger for det meste. Det er på den anden side et temmelig vildledende udtryk, da mange erhverver dukker af helt forskellige grunde end seksuelle formål. Men selvfølgelig er seksuel brug den mest almindelige årsag til, at folk køber dukker. Hvad folk får dukker ud over seks, tager vi lidt længere ned. Ulempen med udtrykket sexdukke er, at de, der har brug for disse dukker til andre formål end seksuelle, kan føle, at selve produktet er lidt unødvendigt ladet.

Rigtig dukke så?

Real Doll er den mest anvendte betegnelse for dukker i USA og bruges også i Sverige og Europa. Vi har valgt ikke at bruge dette ord meget i vores butik af to forskellige grunde. Først og fremmest er vi en svensk butik, og vi vil naturligvis bruge svenske ord og udtryk så ofte som muligt. For det andet er Real Doll virkelig sin egen mærke, dvs. et dukkemærke og ikke kun et udtryk. Real Doll er en af ​​de få dukkeproducenter, der holder uden for Kina. Alle vores dukker på dukkelandet kan kaldes "Real Doll's", men de er tydeligvis ikke af det amerikanske brand Real Doll. En dukke af det rigtige dukke -brand koster mellem SEK 60.000 og SEK 120.000 og er heller ikke helt sjov at importere fra De Forenede Stater. Disse dukker sælges kun i fabrikens egen butik hovedsageligt til amerikanske kunder. Vi kan dog stolt sige, at vores finere silikonjakker fra Irontech dukke og ZELEX Holder ækvivalent (undertiden endnu bedre) standard og kvalitet som amerikansk ægte dukke. Til en brøkdel af den pris, de tager. Ellers er Real Doll faktisk et temmelig godt udtryk, men desværre lyder den svenske oversættelse ikke "ægte dukke" også.

Andre udtryk

Skide dukke Nogle af andre svenske butikker bruges. Ordet fuck er helt ok, men fuck dukke lyder lidt mere tvivlsomt, synes vi.Barbara Er et gammelt svensk udtryk og handler hovedsageligt om oppustelige dukker, disse sælger ikke. Siliciumjakker Er et udtryk brugt og lyder helt ok, men mange af disse dukker er lavet af et andet materiale (TPE), så udtrykket ikke holder sig hele vejen. Elsker dukke stammer fra "Love Doll" og er også et perfekt OK -udtryk, men desværre er et vildledende udtryk, ligesom sexdukke, når folk har forskellige formål med deres dukker. Voksen dukke er et godt udtryk, men ikke komplet og vildledende, da ordet "voksen" i de fleste tilfælde har at gøre med erotik. Men stadig et helt ok udtryk. Manikin Blev mere brugt, da disse dukker var nye produkter og bruges sjældent i dag, inklusive dette et noget vildledende udtryk.

Hvilket udtryk vil blive brugt i Sverige om 10 år?

Vi tror, ​​at sexdukke er det, der vedvarer, selvom vi som sagt ikke er helt tilfredse med dette ord, da det er vildledende. Ellers tror vi, at voksen dukke kan være en stærk kandidat. Real Doll vil sandsynligvis også blive brugt også, men rigtige dukkeentusiaster vil sandsynligvis aldrig bruge dette udtryk, som det (som sagt) virkelig er et dukkemærke og ikke et udtryk.

Hvad mere bruger er der til dukkerne ud over seks?

Her tager vi et par flere anvendelser til dukker ud over sex, fordi udtrykket sexdukke ikke er helt fair. Selvom sex, som sagt, er den mest almindelige årsag til, at folk køber en dukke, er der mange flere anvendelser.

⦁ Til socialt samvær
At have en realistisk dukke derhjemme kan give en vis følelse af tilstedeværelse og få dig til ikke at føle dig alene. I nutidens samfund bor mange mænd og endda kvinder sig selv, og en rigtig life -dukke kan bringe lidt ekstra varme i et tomt hjem.

⦁ Som partner
Nogle går hele vejen og får til at lide deres dukke så meget, at det bliver en vigtig del af ens liv. Der er endda dem, der er helt forelsket i deres dukke. Selvfølgelig er det let at have meninger og grine af, men du skal aldrig glemme, at vi alle er forskellige, vi arbejder anderledes, som anderledes, og du er nødt til at gøre, hvad du føler og leve dit liv. En dukke skader ingen, og kan være en dukke kan være et sundt element i et liv, hvor forhold er vanskelige ellers.

⦁ Som model
En realistisk dukke kan være fra en Instagram -model til en mannequin eller vært i indgangen til en restaurant. Der er mange, der designer deres eget tøj, der ikke passer til din egen krop. Måske er du af det modsatte køn eller har en kropsform af en helt anden type end det tøj, du designer. I stedet for at ansætte en dyre model eller fiskeri rundt blandt nogen venner, er en fin realistisk dukke et glat alternativ, der mildt sagt kan bære tøj med råmateriale.

⦁ Til begivenheder og forskellige arrangementer
Det er almindeligt, at "Guy Gang" går sammen og køber en dukke til en intetanende hovedperson om hale -sex. Det sker også, at dukker købes til forskellige begivenheder. I de fleste tilfælde er formålet med dukkerne at være sjove (og endda sexet selvfølgelig), og normalt er det ikke de dyrere dukker, der købes, men vores billigere varianter, og når flere dele af omkostningerne helt sikkert kan få en virkelig festlig aften Sommetider.

Sex dukke på rave. Sex dukke med UV -makeup, hvidt hår, sort frakke og blå ledede deco.

⦁ For Shibari - Japanese Rep Art
Du er måske bekendt med Shibari eller IAF nogensinde set eller stødt på BDSM -spil, hvor reb har været involveret. Shibari er kort og masser af slips en krop med reb i forskellige positioner. Dette er en teknologi, der kræver en masse praksis og bliver en "licenseret" Shibari -mester, du skulle have øvet 1000 timers knude. Selvfølgelig kan det være vanskeligt at finde en tolerant person, der ønsker at blive bundet i de samme 1000 timer. Og det er her dukker kommer ind. En sexdukke er god til at øve deres knudefærdigheder og er glad for at sidde stille i 1000 timer og mere der om nødvendigt.

Shibari sexdukke. Sex dukke / ægte dukke bundet med reb, så -kaldt "shibari", en slags japansk rebkunst. Stor TPE -dukke til Shibari -træning.