Realistiske sexdukker af den bedste kvalitet til uovervindelige priser! 2-4 dage diskret levering direkte til døren og altid gratis forsendelse! Kan lide tusinder af tilfredse svensker og købe din sexdukke på Docklandet! Svensk støtte og 100% diskret. Du kan også hente din dukke direkte med os i Borlänge. Velkommen!
Pleje rådgivning og rengøring -

Her er nogle tip til, hvordan du bedst styrer din dukke for at holde den ren og frisk, og for at maksimere levetiden!

Opbevaring

Dukken leveres i en heftig pap med polstret inde.

Denne kasse fungerer godt til at opbevare dukken i.
Kassen kan naturligvis også renses af det kreative.

Opbevar ikke dukken med overdrevent buede samlinger eller i mærkelige positioner.
Det kan skade dukken i det lange løb, når leddene udsættes for konstant pres ved at blive bøjet i længere perioder. Du er velkommen til at opbevare det i samme position, som det havde i boksen!

Lad ikke dukkeen være på eller mod hårde materialer i lange perioder, den kan deformere dukken i det lange løb. Lad det hvile på blød jord.

Forlad ikke dukken i direkte sollys i lang tid, da dette kan forårsage skade og misfarvning af materialet. Når det ikke er i brug, skal du opbevare det på et mørkt og køligt sted, såsom en garderobe, eller hvorfor ikke den kasse, den kom ind!


Rengøring af sexdukke

Rengør dukken, før du bruger den for første gang til at fjerne restprodukter fra fabrik og produktion.

Ved normal brug og pleje behøver dukken ikke at rengøres meget ofte.
Når du vil rengøre din sexdukke, anbefaler vi, at du bruger almindeligt vand og flydende sæbe.
Brug fortrinsvis ikke andre slags vaskemidler, da dette kan skade materialet.

Brug en klud med lunken vand til at tørre dukken ud af ekstern rengøring. Lad derefter dukkeen tørre. Du kan tørre forsigtigt ved at dyppe et bomuldshåndklæde, men brug ikke en hårtørrer.
Når dukken er tør, kan du give huden en ekstra blød følelse; Dette kan også udvide holdbarheden.

Rengøring af vagina, anal og mund

TPE er et relativt porøst materiale, hvilket betyder, at bakterier kan begynde at vokse, hvis dukken ikke rengøres korrekt.
Men hvis du selv er frisk og opretholder en normal personlig hygiejne, behøver din sexdukke normalt ikke at blive gjort meget ofte.

Du kan også bruge kondom til at forenkle intern rengøring.

Lad dukken sidde på en palle eller stol i bruser, når du vasker den internt, når det bliver lettere at få adgang til. Selvfølgelig fungerer et badekar også godt.
Placer en stram taske eller lignende over dukkens hoved, hvis der er en risiko for, at den vil være for våd. Dukker, der har en stående fod, bør ikke udsættes for vand i en længere periode og bades heller ikke. Dette er, når metallet i foden kan være rustent.

For at rengøre inde i sexdukken kan du f.ex. Brug en så -kaldt douche (inkluderet dukkerne). Det er en lille pumpe, som du fylder med vand, bringer ind i dukken og derefter rengør med. Selvfølgelig er det også muligt at skylle med regelmæssig bruser eller slange, men vær forsigtig med trykket, så dukken ikke knækker inde. Sørg for, at det tørrer ordentligt inde, du kan lægge et håndklæde i, der suger den sidste af vandet op.

Rengøring af hovedet

Adskil hovedet og kroppen, og fjern om muligt parykken.
Dyp en svamp eller en bomuldsklud i varmt sæbevand og prik forsigtigt på ansigtet på sexdukken. Vær ekstra forsigtig med øjne og øjenvipper. Tør forsigtigt med en tør blød klud, der ikke reparerer, og lad dit hoved lufttørre, før du sætter den tilbage på kroppen.


Metalskelettet

Foruden TPE eller silikone består dukken af ​​et metalskelet. Selvom det er af høj kvalitet og meget holdbart, klarer det åbenbart ikke så meget.

De fleste sexdukker er meget fleksible, men hvis de er for stærke, er der en risiko for, at det vil blive beskadiget. Opbevar ikke dukken med buede samlinger, når du ikke bruger den, da metalskeletter kan blive beskadiget, men bøj kroppens dele til sine originale "sovende" positioner for at udvide holdbarheden.


Hår og makeup

Parykkerne er aftagelige og kan vaskes med almindelig shampoo og balsam, ligesom almindeligt hår. Kam parykken, når den er tør.

Du kan bruge makeup på dukken, men sørg for at bruge en sådan makeup, at du kan vaske væk med almindeligt vand uden at skulle bruge stærk makeupfjerner for at minimere risikoen for hudskade.

Lip Balm eller Lip Gloss kan give en dejlig glans til dukkeens læber! Men vær forsigtig med at bruge almindelige læbestifter, når de let ridser og farve.

Der er også permanente makeup -produkter, der kan bruges på din sexdukke. De mest almindelige er læbestift, rouge og øjenskygge. For flere tip til disse produkter, kontakt os eller snak med en makeup eller hobby -butik.


Reducer risikoen for pletter på sexdukken

Da TPE er et ret porøst materiale, kan der opstå pletter, hvis du ikke er forsigtig.

Brug derfor ikke farvet tøj, der risikerer at farve, især hvis de ikke vaskes før. Selv mørkt tøj, der er farvet med dårlig kvalitet, kan farve, hvis de er i kontakt med dukken lidt længere.

Aviser placerer heller ikkeI nærheden af ​​kajen, Denne risikofarvning med pres.

Docklandet - Op til 60% salg på sexdukker af højeste kvalitet. Køb din sexdukke i dag, udtrykke levering til hele den nordiske region og også hente ind Borlänge. Sexdukker kaldte også rigtige dukker. Sveriges største udvælgelse og bedste priser med tusinder af tilfredse kunder!

Hvis du har andre tanker om plejen af ​​din sexdukke, skal du ikke tøve med at kontakte os på info@docklandet.se

Glem ikke at læse vores F.A.Q Med almindelige spørgsmål og svar.

Vi har et tæt samarbejde med WM-Doll Og har allerede leveret hundreder af dukker til tilfredse svenske kunder. Absolut højeste kvalitet til den bedste pris!

- WM Doll's egne instruktioner til håndtering og pleje af sexdukker-

Sådan styres deres WM -dukker, drifts- og vedligeholdelsesinstruktioner (oversat til svensk)

1. Det ydre lag er lavet af elastisk TPE (termoplastiske elastomerer) med en høj standard forbundet med epoxyharpikser i fast kropsform og fint designet skelet. Alt materiale opfylder nationale sundheds- og sikkerhedsstandarder, der er ufarlige for mennesker og miljøvenlige.

2. Skelettet og samlingerne tillader modellen at posere i mange positioner og stilarter, hvilket giver en meget realistisk oplevelse. For holdbarhed skal du ikke placere dukken i udstrakte eller buede positioner i lange perioder. Selvom elasticiteten af ​​TPE -materialet er vidunderligt holdbart og holdbar, kan overdreven strækning i lang tid resultere i deformation. Flyt modellen til sin oprindelige position, med dine hænder hvilet nedad efter brug.

3. Det er standardproceduren under produktionen at montere og placere dets skelet på nøjagtige punkter. Forskellige understøttelse er fastgjort under injektionsprocessen, så der vil være nogle små fyldninger på disse huller, der ikke klassificeres som produktionsfejl.

4. Undgå skarpe genstande eller æltning med overdreven styrke.

5. Vær altid forsigtig, når du bruger tøj på din sexdukke. Vask altid tøjet mindst 2-3 gange før brug for at sikre, at de ikke farvede af.

6. Udsæt ikke modellen for sollys i en længere periode. Dette kan øge aldring af TPE -materiale og forkorte dukkeens levetid.

7. Hvis der opstår en uge eller udskrivningsmærke, kan du anvende varmt håndklæde på det foldede område for at fjerne mærket. Trykmærker forsvinder ofte af sig selv over tid. En varmepistol kan bruges til at blødgøre materiale og kogeskader.

8. Støv og snavs kan rengøres med almindelig sæbe i bruser eller skumbad. Rengør forsigtigt med håndfladen og pas på fingernegle og grove eller skarpe materialer, der kan påvirke eller ridse overfladen. Efter tørring anbefales det at påføre snakpulver eller majsstivelse. Modellen vil være ny igen. Vi anbefaler stærkt kontinuerlig vedligeholdelse af din model.

9. Hvis modellens overflade har modtaget ridser, skæremærker eller huller, skal du bruge den medfølgende TPE -lim til at forsegle. Rengør det detekterede område med makeupfjerner inden limning. Sørg for, at den defekte overflade ikke er anspændt, når du påfører TPE -lim. Hærdningstiden er cirka en halv time.

Hvis du har andre tanker om tekniske aspekter eller vedligeholdelse af modellen, tøv ikke med at kontakte os på Docklandet For yderligere hjælp. Du har en garanti og livslang støtte fra os på din WM -dukke.

Sveriges største og eneste udvalg af WM-dolls. De absolutte fineste sexdukker af højeste kvalitet, premium TPE, cyberskin -vagina, gelspids, fuld størrelse sexdolls, mini sexdoll, torso sexdoll.