Realistiske sexdukker af bedste kvalitet til uovertrufne priser! 2-4 dages diskret levering direkte til døren og altid gratis forsendelse! Gør som tusindvis af tilfredse svenskere og køb din sexdukke på Docklandet! Svensk support og 100% diskret. Du kan også afhente din dukke direkte hos os i Borlänge. Du er altid velkommen!
Tips til pleje og rengøring -

Her er nogle tips til, hvordan du bedst passer på din dukke for at holde den ren og frisk og for at maksimere dens levetid!

Opbevaring af din dukke

Dukken leveres i en robust papkasse med polstret inderside.

Denne æske er god til at opbevare dukken i.
Kassen kan selvfølgelig også dekoreres af den kreative.

Opbevar ikke dukken med for bøjede led eller i mærkelige stillinger.
Det kan skade dukken i det lange løb, når leddene udsættes for et konstant pres ved at være bøjet i lange perioder. Opbevar den gerne i samme stilling, som den lå i kassen!

Lad ikke dukken ligge på eller mod hårde materialer i længere tid, da det kan deformere dukken på længere sigt. Lad den hvile på en blød overflade.

Lad ikke dukken ligge i direkte sollys i længere tid, da det kan forårsage skader og misfarvning af materialet. Når den ikke er i brug, skal du opbevare den et mørkt og køligt sted, f.eks. i et klædeskab eller i den kasse, den blev leveret i!


Rengøring af sexdukke

Rengør dukken, før du bruger den første gang, for at fjerne eventuelle fabriks- og produktionsrester.

Ved normal brug og pleje behøver dukken ikke at blive rengjort særlig ofte.
Når du vil rengøre din sexdukke anbefaler vi, at du bruger almindeligt vand og flydende sæbe.
Brug ikke andre typer rengøringsmidler, da det kan skade materialet. 

Brug en klud med lunkent vand til at tørre dukken af med, når du rengør den udvendigt. Lad derefter dukken tørre. Du kan tørre den forsigtigt ved at duppe med et bomuldshåndklæde, men brug ikke en hårtørrer.
Når dukken er tør, kan du, hvis du ønsker det, pudre den med talkum for at give huden en ekstra blød fornemmelse; det kan også forlænge dens holdbarhed. 

Rengøring af vagina, anal og mund

TPE er et relativt porøst materiale, hvilket betyder, at bakterier kan begynde at vokse, hvis dukken ikke rengøres ordentligt.
Men hvis du er renlig og opretholder en normal personlig hygiejne, vil din sexdukke normalt ikke rengøres særlig ofte.

Du kan også bruge et kondom for at gøre den indvendige rengøring lettere.

Lad dukken stå på en skammel eller en stol i brusebadet, når du rengør dukken indvendigt, så den er lettere at komme til. Et badekar fungerer selvfølgelig også godt.
Læg en tæt pose eller lignende over dukkens hoved, hvis der er risiko for, at den bliver for våd. Dukker med stående fødder bør ikke udsættes for vand i længere tid og bør ikke bades. Det skyldes, at metallet i foden kan blive rustent.

For at rengøre sexdukkens indre kan man bruge en såkaldt douche (følger med dukkerne). Det er en lille pumpe, som du fylder med vand, sætter ind i dukken og derefter skyller ren. Du kan selvfølgelig også bruge en almindelig bruser eller slange, men vær forsigtig med trykket, så dukkens inderside ikke revner. Sørg for, at den tørrer ordentligt indeni, du kan lægge et håndklæde indeni for at suge det sidste vand op.

Rengøring af hovedet

Adskil hoved og krop, og fjern parykken, hvis det er muligt.
Dyp en svamp eller bomuldsklud i varmt sæbevand, og dup forsigtigt sexdukkens ansigt. Vær ekstra forsigtig omkring øjne og øjenvipper. Tør forsigtigt af med en tør, blød klud, der ikke kradser, og lad hovedet lufttørre, før du sætter det tilbage på kroppen.


Skelettet af metal

Ud over TPE eller silikone er dukken lavet af et metalskelet. Selv om det er af høj kvalitet og meget holdbart, kan det naturligvis ikke tåle ret meget. 

De fleste sexdukker er meget fleksible, men hvis de udsættes for for meget belastning, er der risiko for skader. Når dukken ikke er i brug, må du ikke opbevare den med bøjede led, da metalskelettet kan blive beskadiget, men bøj kropsdelene tilbage til deres oprindelige "hvileposition" for at forlænge holdbarheden.


Hår og makeup

Parykker er aftagelige og kan vaskes med almindelig shampoo og balsam, ligesom almindeligt hår. Kæm parykken, når den er tør. 

Du kan bruge makeup på dukken, men sørg for at bruge makeup, der kan vaskes af med almindeligt vand uden brug af stærke makeupfjernere, for at minimere risikoen for skader på huden.

Læbepomade eller lipgloss kan give dukkens læber en dejlig glød! Men vær forsigtig med at bruge almindelige læbestifter, da de let smitter af og misfarver. 

Der findes også produkter til permanent makeup, som kan bruges på din sexdukke. De mest almindelige er læbestift, blush og øjenskygge. Du kan få flere tips om disse produkter ved at kontakte os eller tale med en makeup- eller hobbybutik. 


Reducer risikoen for pletter på din sexdukke

Da TPE er et ret porøst materiale, kan der opstå pletter, hvis du ikke er forsigtig.

Tag derfor ikke farvet tøj på, som kan give pletter, især ikke hvis det ikke er blevet vasket på forhånd. Selv mørkt tøj, der er farvet med farvestoffer af dårlig kvalitet, kan få pletter, hvis det er i kontakt med dukken i længere tid.

Placer heller ikke aviser i nærheden af dukken, De risikerer at blive misfarvet af blæk.

Docklandet - Op til 60% rabat på sexdukker i topkvalitet. Køb din sexdukke i dag, ekspreslevering til alle nordiske lande og også afhentning i Borlänge. Sexdukker også kaldet rigtige dukker. Sveriges største udvalg og bedste priser med tusindvis af tilfredse kunder!

Hvis du har andre bekymringer om pleje af din sexdukke, tøv ikke med at kontakte os på info@docklandet.se

Glem ikke at læse vores F.A.Q. med ofte stillede spørgsmål og svar.

Vi har et tæt samarbejde med WM-Doll og har allerede leveret hundredvis af dukker til tilfredse svenske kunder. Absolut højeste kvalitet til den bedste pris!

- WM DollVi har lavet vores egne instruktioner til håndtering og pleje af sexdukker. -

Sådan passer du på dine WM-sexdukker, drifts- og vedligeholdelsesinstruktioner

1. Det ydre lag er lavet af elastisk TPE (termoplastiske elastomerer) af høj standard kombineret med epoxyharpikser i solid kropsform og fint udformet skelet. Alle materialer opfylder nationale sundheds- og sikkerhedsstandarder, der er uskadelige for mennesker og miljøvenlige.

2. Skelettet og leddene gør det muligt for modellen at posere i mange stillinger og stilarter, hvilket giver en meget realistisk oplevelse. Af hensyn til holdbarheden må du ikke placere dukken i strakte eller bøjede stillinger i længere tid. Selv om TPE-materialets elasticitet er utrolig holdbar og langtidsholdbar, kan overdreven strækning over en længere periode resultere i deformation. Efter brug skal modellen flyttes til sin oprindelige position med hænderne hvilende nedad.

3. Det er standardprocedure under fremstillingen at samle og placere skelettet på præcise punkter. Forskellige støtter blev fastgjort under injektionsprocessen, så der vil være nogle små fyldninger i disse huller, som ikke klassificeres som produktionsfejl.

4. Undgå skarpe genstande eller æltning med for stor styrke.

5. Vær altid forsigtig, når du bruger tøj på din sexdukke. Vask altid tøjet mindst 2-3 gange før brug for at sikre, at det ikke bliver misfarvet. 

6. Udsæt ikke modellen for sollys i længere tid. Det kan øge ældningen af TPE-materialet og forkorte dukkens levetid.

7. Hvis der opstår folder eller trykmærker, skal du lægge et varmt håndklæde på det foldede område for at fjerne mærket. Trykmærker forsvinder ofte af sig selv med tiden. En varmepistol kan bruges til at blødgøre materialer og reparere skader.

8. Støv og snavs kan rengøres med almindelig sæbe i et brusebad eller boblebad. Rengør forsigtigt med håndfladen, og vær forsigtig med fingernegle og ru eller skarpe materialer, der kan påvirke eller ridse overfladen. Efter tørring anbefales det at anvende talkum eller majsstivelsespulver. Modellen bliver som ny igen. Vi anbefaler på det kraftigste løbende vedligeholdelse af din model.

9. Hvis modellens overflade er blevet ridset, der er skåret mærker eller huller, skal du bruge den medfølgende TPE-lim til at forsegle. Rengør det beskadigede område med make-up-fjerner, før du limer. Når du påfører TPE-lim, skal du sørge for, at den defekte overflade ikke er spændt. Hærdningstiden er ca. en halv time.

Hvis du har andre spørgsmål vedrørende tekniske aspekter eller vedligeholdelse af modellen, er du velkommen til at kontakte os på Docklandet for at få yderligere hjælp. Du har garanti og livslang support fra os på din WM-dukke.

Sveriges største og eneste udvalg af WM-Dolls. De absolut fineste sexdukker af højeste kvalitet, premium TPE, cyberskin vagina, gelbryst, fuld size sexdolls, mini sexdoll, torso sexdoll.