0

din vogn er tom

Falske sexdukker Advarsel

Advarsel om falske sexdukker! Kopier af sexdukker sælges ulovligt af andre butikker. Disse dukker er de mest almindelige piratkopier.

FALSKE SEXDOLLS

Desværre er det meget almindeligt, at butikker sælger falske sexdukker. Det mærke, der er langt mest udsat for forfalskning, er vores partner WM-Doll. På billedet ovenfor kan du se 6 forskellige ældre dukker fra WM-Doll som du sikkert genkender fra andre butikker. Disse dukker er de mest kopierede dukker i verden, og kopierne markedsføres ofte ulovligt med WM-Dolls-billeder. 

Det er almindeligt, at useriøse dukkebutikker sælger falske dukker og bruger forkerte billeder på dukkerne. Det er sjældent, at lovlige butikker bruger forkerte billeder af dukker, men det sker desværre. Dem, der sælger falske dukker til en høj pris og bruger billeder fra WM-Doll ulovligt, er i de fleste tilfælde butikker, der primært fokuserer på sexlegetøj og ikke dukker. Der er også nogle store kinesiske/internationale dukkebutikker, der sælger falske dukker.

Hvad kendetegner en fake doll eller rogue shop? 

- Dukken har ikke noget mærke eller logo 
- Dukker har unøjagtige/misvisende billeder
- Prisen er meget lavere end tilsvarende mærkevarer
- Medfølgende tilbehør adskiller sig fra standard
- Forhandlere vil ikke svare på spørgsmål om dukkemærker
- Forhandleren er ikke angivet som en officiel partner
- Ingen autentificeringskode til kontrol af ægthed
- Har ikke sin egen lager eller showroom
- Butikken hævder at være svensk eller europæisk, men er baseret i Kina.

Derudover er en piratkopieret dukke som regel af meget lavere kvalitet end den dukke, den forsøger at efterligne. Men det er selvfølgelig svært at vide, før man selv ser dukken. 
 

Hvilke dukkemærker findes der kopier af? 

Som vi nævnte tidligere WM-Doll langt det mest udsatte mærke og har været det i et par år. Men der findes også kopier af Irontech Doll, Piper Doll, Irokebijin og endda en enkelt Starpery og Zelex. Disse kopier er ikke i nærheden af originalernes kvalitetsniveau, og i nogle tilfælde findes der ikke engang en kopi af det pågældende produkt, i stedet får man en anden billig dukke med en lignende paryk. 
 

Jeg er blevet snydt, hvad kan jeg gøre? 

Først og fremmest skal du være opmærksom på den risiko, du løber, når du bestiller en billig dukke fra en tvivlsom butik. Hvis det lyder for godt til at være sandt, er det det som regel også. Den svenske købelov gælder ikke, når du køber fra butikker i Kina. Du har ingen fortrydelsesret eller ret til erstatning.

Men hvis du f.eks. har købt en falsk dukke til overpris i en svensk butik, og dette produkt også er forsynet med ukorrekte billeder, kan du have ret til at returnere og få pengene tilbage. Vi vil aldrig tale dårligt om konkurrenter eller specifikke butikker, men der er en hel masse andre svenske butikker, der sælger disse dukker med unøjagtige billeder og til overpris. Fra 13.000 pund og op til 20.000 pund. 

Kan en falsk dukke stadig være af god kvalitet?

Som i mange andre brancher er Kina hurtig til at lave piratkopier af populære produkter. Der er mange fabrikker i Kina, der udelukkende fokuserer på forfalskede produkter. Selvfølgelig har nogle af disse spillere "succes" og tjener store penge, men der er også mange, der ikke får succes og går under. De virksomheder, der klarer sig godt, skifter som regel over til mere seriøs produktion med tiden. 

For sexdukker af billigere varianter fra mindre kendte mærker kan du nogle gange se, at udseendet minder lidt om klassiske populære dukker. I nogle tilfælde er det tidligere forfalskninger, som producenterne har udviklet til deres egen model. De har ændret ansigt og krop en smule for at få deres eget nye produkt. Og så tager de nye billeder af sig selv, for at kunne visa et nøjagtigt billede af produktet og selvfølgelig for ikke at bruge andres billeder ulovligt. 

Så til hovedspørgsmålet: Kan jeg stadig få en dukke af "ok" kvalitet, selv om den er falsk eller billig? Svaret er ja (selvom det er risikabelt). Der findes så mange forskellige typer af disse dukker, og kvaliteten kan variere som nat og dag. De værste dukker er virkelig dårlige, ildelugtende, fedtede, forfærdelige. Så er der også pænere billige dukker, der kan være af helt ok kvalitet. Det vigtigste her er, at billederne er korrekte, så du kan se, hvilket produkt du får, og at prisen er god.

At købe en dukke til 10.000 pund for 19.000 pund i håb om at få en pæn en. WM-Doll. Det er ikke en sjov historie, og desværre har mange kunder ikke styrken til at tage kampen op og skammer sig i stedet, "bider i det sure æble" og går videre. Det ved sælgerne, som sælger dukkerne til alt for høje priser. 

Kan jeg få den originale version af dukkerne på det øverste billede?

De 6 dukker på billedet øverst er nogle af følgende WM-Doll's ældre og mest populære modeller. Vi har ikke nogen produkter med disse billeder i vores butik, men du kan bestille dem, hvis du ønsker det. De to første dukker er WM-Doll 166 cm C-skål med hoved #273 (f.eks. Olivia), 3. billede (snowboardpige) er WM-Doll 157 cm B-skål med hoved nr. 159 (f.eks. krop Juno og hoved BiancaVi har ikke lagt den 4. og 5. dukke ud, da WM ikke har udgivet nye billeder af disse i flere år (men kan stadig bestilles, hvis det ønskes). Det 6. billede er WM-Doll krop 174 cm G-skål (f.eks. Miranda). Du kan ændre udseende og hoved på vores WM-dukker uden ekstra omkostninger. 

NYHED! Vi har for nylig tilføjet flere af disse ældre klassiske WM-dukker til vores online shop. I vores kollektion for mærket WM-Doll kan du (lidt længere nede på siden) finde disse dukker. Vi kalder dem "WM-Doll Klassikere". Prisen på disse er den laveste tilladte pris og på Docklandet inkluderer også et ekstra hoved (gratis). Det er også muligt at modificere dukkerne, hvis det ønskes. 


Billige sexdukker fra Docklandet

I vores kollektion Billige sexdukker kan du finde dukker fra vores discountmærker DX Value og Aibei Doll. Begge disse mærker har nogle dukker, hvis udseende er tydeligt inspireret af andre dukkemodeller fra mere kendte mærker. Men begge mærker har også flere dukker, som de selv har designet fra bunden. Og begge DX Value og Aibei bruger deres egne billeder og har ingen dukker eller produktbilleder, der foregiver at være noget, de ikke er. Begge disse fabrikker er store, og mange butikker bruger andre mærker end dem, vi har på disse dukker. Det er almindeligt, at svenske butikker har dukker fra DX Value (vores billigste mærke), men til en meget højere pris end os (og med forkerte billeder fra WM). Der er også et mærke af lavere kvalitet end DX Value som det er almindeligt, at andre butikker sælger. Vi har ikke disse dukker i vores sortiment. 

Der er mange falske sexdukker, og du skal være forsigtig. Billige sexdukker fra Docklandet

Andre useriøse butikker, der sælger dukker

Der findes en del andre svenske butikker, som sælger dukker. De fleste er butikker, der primært fokuserer på sexlegetøj og har et lille udvalg af dukker ved siden af. Disse dukker er som regel umærkede, har ukorrekte billeder, er af lavere kvalitet og har et højt prisskilt. Med andre ord, klassiske forfalskninger. Vi hos Docklandet garanterer, at du altid kan få en bedre dukke hos os til en lavere pris eller en meget flottere dukke til samme pris. Der findes også mindre butikker, som udelukkende fokuserer på at sælge dukker. Desværre stjæler disse butikker ofte tekst og billeder direkte fra os. Har du set en useriøs butik bruge vores materiale? Hvis ja, så lad os det vide! Vi er meget taknemmelige for enhver information/dokumentation. Vi handler altid med det samme, når sådan en shop dukker op.