5000+ tilfredse kunder! Altid gratis forsendelse

0

din vogn er tom

Docklandet vs Kina?!

Sandsynligvis sex, men verdens mest almindelige spørgsmål er selvfølgelig, hvorfor skal du købe fra X i stedet for Z, og er der virkelig nogen forskel? Som de fleste forstår, kommer stort set alle dukker fra Kina, som er verdens største producent af alt fra almindelige dildoer til eksklusive sexdukker. Så hvad er forskellen? Det er netop dette spørgsmål, vi bør forsøge at løse så kort og enkelt som muligt

Alibaba, AliExpress og eBay og andre,

Du har googlet eller søgt og nu fundet sexdukker fra et par hundrede dollars op til flere tusinde dollars, men de ser ens ud på billederne? Det er selvfølgelig de samme billeder, som ofte kommer fra den originale producent. I Kina er der ingen forbrugerkøbslove, copyrights eller patenter på samme måde som vi har i resten af ​​verden, det betyder at det er muligt at sige og vise lidt lige præcis hvad man vil. Så lad dig ikke narre og bliv bestjålet af en tyv på disse sider ovenfor eller tilsvarende.

Billederne,

Har du nogensinde åbnet låget på din hamburger og tænkt, at denne ser lige så flot og god ud som på menuen eller i tv-reklamen? Sandsynligvis ikke, hvilket fører os til billederne af sexdukker. Disse er stylet, ofte ekstra make-up eller endda malet ekstra omhyggeligt for lige at skille sig ud. De har ofte både en stylist, makeupartist og en professionel fotograf i et studie fyldt med rekvisitter og tøj samt specielle lys og kameraer. Deres mål er at skabe illusionen om, at dukken er i live og ser så godt ud som muligt.

Vi hos Docklandet arbejder derfor løbende med at producere vores egne eller alternative billeder af vores dukker for at give dig som kunde et realistisk billede af, hvad du får. Det viser vi for eksempel på den meget populære dukke Rosie som vi også præsenterer under vores billeder direkte fra fabrik som gengiver dukke i helt forskellige miljøer og lys. Vi har også filmklip af Rosie under vores videoer.

Kvalitet,

Generelt er alle dukker lavet af de samme materialer, der består af TPE og Silikone men der er forskellige niveauer og teknikker, der bruges, når disse materialer bliver til dukker. Når det kommer til selve konstruktionen, har mange billige porcelænsfabrikker ofte valgt mere simple skeletter, mens de mere eksklusive mærker har deres egne udviklede løsninger lavet af medicinsk specialmetal.

Det betyder, at mobiliteten og levetiden samt holdbarheden adskiller sig markant mellem dukkerne, hvilket så ikke er synligt på ydersiden af ​​dukken eller på billederne. Derudover lover alle sider altid 100% garantier og den bedste kvalitet uanset oprindelse. Hvilket selvfølgelig ikke er sandt

Forskellen,

Det er her en af ​​de store forskelle kommer til udtryk. Docklandet har et voksende udvalg af udvalgte dukker, der er blevet nøje kontrolleret gennem hele kæden fra fabriksproduktion til dig som kunde. Vi giver også 14 dages åbent køb ( læs mere) og garanterer, at du får den bedst mulige dukke til markedsledende lave priser. Det kan vi gøre ved at have direkte kontakt og i mange tilfælde besøge og vurdere hver fabrik og model på stedet. Noget du aldrig vil kunne finde i udlandet på disse forskellige salgssider fra Kina.

Docklandet vs Märke,

Vi arbejder både med prisbillige, egne udvalgte dukker og de største aktører inden for eksklusive mærker af dukker. Dette for at kunne levere en bred vifte af kvalitetsdukker men også muligheden for at designe din egen dukke efter din smag og smag. Ydermere har flere af de store mærker funktioner, som ikke findes i andre dukker. Kig gerne under fx WM-Doll og IronTech for at se mere om, hvad disse mærker tilbyder.Ved at tilbyde begge dele har vi givet dig som kunde frie valg, der strækker sig over hele prisniveauet på kvalitetsdukker

Eksempel,

Nedenfor ser du billeder af to populære dukker, der illustrerer forskellene mellem forskellige fester.
Til venstre har vi et produktbillede, det midterste billede fra fabrikken og til højre en kopi fra kinaordre.
Her er vores udvalgte og kvalitetskontrollerede dukke af samme model Kim.
Dette er et skrækeksempel fra en kunde, der viser forskellen mellem produktbilleder og hvad han fik,
da han valgte at købe direkte fra Kina i stedet for at handle på Docklandet!
Produktbillede fra original producent, originalt fabriksbillede og en kinakopi sælges som original.
Fabriksbilleder af vores udvalgte og kvalitetskontrollerede dukke Anna af samme model.
.