0

din vogn er tom

Blog om sexdukker

The Sex Dolls Blog på Docklandet

Her vil vi fra nu af poste indlæg om sexdukker, alt fra de seneste nyheder til artikler om andre dukkeentusiaster eller om hvordan man passer på sin sexdukke. Vi har tidligere skrevet blogartikler om sexdukker på vores Instagram, men vil nu også poste opslag her i netbutikken.

I dag er der, så vidt vi ved, ingen rigtige blogs om sexdukker i Sverige, selvom der er mange dukkeentusiaster. Vi følger nogle på Instagram og sjovt at se, hvordan folk klæder deres dukker på eller finder på sjove scenarier, som de sætter deres dukker i og tager billeder. Men Instagram består som bekendt mest af billeder så vi tænker at vi her på Docklandet.se får en ren klassisk blog med både billeder og gode tekster. Med 100% fokus på sexdukker, eller ja, store dukker lavet af TPE eller silikone (dukkerne behøver ikke nødvendigvis at være til sex hver gang).

For os på den lidt ældre skole springer ordet blog måske lidt i øjnene. Men lad være med at sne på den! Det kan vi også kalde en nyhedssektion af Docklandet eller hvorfor ikke Docklandets levende dagbog. Joke og side. En blog om sexdukker er perfekt for os til at samle information, nyheder og andet, som kan være svært at få fat i andre steder i butikken.